Etiketter

torsdag 19 februari 2015

Hej, igen!

Jag är tillbaka, haha. Vet inte hur länge sedan det var jag bloggade men blev inspirerad att börja igen efter att jag pratat med några kompisar om min gamla blogg. Jag märkte också att min syster Matilda startat upp sitt bloggade igen, kan hon kan jag, eller hur? Men problemet med bloggandet är tiden det tar. Har ganska mycket plugg och annat som pågår just nu, t.ex. nationella proven, så vet inte hur mitt försök att börja blogga igen kommer att gå. Men det skadar inte att försöka.

Ja, jag kan väl börja med att berätta om min dag. Jag var i skolan, såklart, vilket inte var så speciellt förutom att jag behövde gå lite tidigare från näst sista lektionen. Skulle nämligen till tandläkaren och få tandställning på underkäken (har redan på överkäken). Så nu har jag väldigt ont i munnen och kommer förmodligen ha det några dagar framöver. Kinda sucks :( men förmodligen får jag ett fint leende sen iallafall!

Resten av kvällen ska jag bara sitta och småskriva på min engelskauppsats framför TV:n. Är faktiskt helt utmattad av allt skolarbete så sportlov passar perfekt just nu. Tänkte kanske skriva något till blogginlägg senare också, känner mig väldigt taggad just nu på att börja blogga igen. Men vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar